На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
08.05.2008
 
Розвиваються ділові та дружні стосунки з угорськими прокурорами.
 

Розвиваються ділові та дружні стосунки з угорськими прокурорами.

У період з 21 по 23 квітня відбувся візит делегації військової прокуратури України до столиці Угорської республіки міста Будапешт.


До складу української делегації входили віце-президент Української асоціації прокурорів - начальник Головного управління військових прокуратур Генеральної прокуратури України Юрій Війтєв та члени Асоціації - перший заступник військового прокурора Центрального регіону України Олексій Зелінський та заступник начальника відділу нагляду за додержанням законів щодо прав і свобод та інтересів держави Головного управління військових прокуратур Валерій Голуб.
  
З Угорської сторони делегацію очолював заступник Генерального прокурора, Головний військовий прокурор пан Арпад Ковач. Українських прокурорів також тепло вітали заступник начальника Головного управління військових справ пан Ласло Венцл, начальник відділу кадрів та інформації пан Лайош Конц, прокурор Головної військової прокуратури пан Антал Еттіг.
 
Під час візиту відбулася зустріч української делегації з Генеральним прокурором Угорської республіки паном Томашем Ковачем, під час якої у дружній атмосфері обговорювались питання ролі і місця військової прокуратури у зміцненні законності та правопорядку у Збройних Силах, а також шляхи зміцнення співпраці органів прокуратури та прокурорських спільнот обох країн.
 
Під час зустрічі української делегації з керівним складом Головної військової прокуратури Угорщини відбувся обмін інформацією про законодавчі засади функціонування органів військової прокуратури Угорщини та України, їх структуру і чисельність, завдання та основні напрями діяльності, а також обговорювалися актуальні питання організації прокурорсько-слідчої діяльності.
  
22 квітня українську делегацію прийняв начальник Генерального штабу Міністерства оборони Угорської Республіки пан Андраш Гавріл. З метою більш детального ознайомлення із організацією прокурорської діяльності в Угорщині українська делегація відвідала Будапештську військову прокуратуру, яку очолює пан Антал Горват.
 
Констатуючи велику користь від спілкування між колегами з різних країн світу, українські та угорські прокурори висловили сподівання на продовження тісної і плідної співпраці та неформального дружнього спілкування. Українська асоціація прокурорів надає та надалі надаватиме усіляку підтримку зусиллям українських прокурорів у цьому напрямку.
 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.