На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
03.09.2009
 
Вітаємо нашого шановного колегу Володимира Івановича Шевченка!
 

          Понад 35 років віддав службі в органах прокуратури Володимир Іванович Шевченко. Колеги та друзі досі вдячно згадують роки роботи разом з Володимиром Івановичем, якого завжди відрізняли виняткова професійність, зразкове ставлення до виконання службового обов’язку, готовність у будь-який час прийти на допомогу товаришу, який попав у скрутну професійну або життєву ситуацію.

 

          Навіть після виходу на пенсію Володимир Іванович Шевченко не полишив зв’язку з органами прокуратури України, завжди допомагав молодим прокурорам і порадою, і справою. Тож не дивно, що колеги обрали його Головою Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури.

 

          Ми дуже раді, що практично від першого дня існування Української асоціації прокурорів, прокурорська ветеранська організація, очолювана Володимиром Івановичем, стала нашим другом та однодумцем. Нині ветерани органів прокуратури є колективним членом Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів».

 

          Відзначаючи довготривалу зразкову службу Володимира Івановича Шевченка в органах прокуратури, його активну плідну громадську діяльність та з нагоди Дня народження 3 вересня 2009 року Президент Української асоціації прокурорів Олександр Іванович Шинальський вручив йому відзнаку «За відданість органам прокуратури України» та пам’ятний подарунок. Подарунок від імені Генеральної прокуратури України Володимиру Івановичу вручив також начальник Головного управління кадрового забезпечення Генеральної прокуратури України Володимир Васильович Остапчук.

 

 

 

 

          Щиро вітаючи Володимира Івановича з цією нагородою, зичимо йому здоров’я, щастя, добробуту та довгих років життя. Сподіваємося на продовження цікавого взаємо збагачуючого спілкування.


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.