На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
31.08.2009
 
Удосконалюється нагородна діяльність Української асоціації прокурорів.
 

          Відповідно до пункту 2.2 Статуту Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів» встановлення та вручення нагород Асоціації є одним з її завдань. Повна та якісна реалізація цього завдання, на наше переконання, є неодмінною складовою успішного просування в бік досягнення поставленої перед нашою громадською організацією благородної мети.

 

          Цікаві та корисні проекти, які успішно реалізувала протягом останніх років Українська асоціація прокурорів спільно з Генеральною прокуратурою України, іншими громадськими та державними інституціями стали можливими завдячуючи творчій та плідній роботі наших шановних колег, для яких зусилля, спрямовані на утвердження в державі законності та правопорядку, високого авторитету та поваги до органів прокуратури України є не лише професійним обов’язком, а і власним покликанням.

 

          Останніми роками керівництво та виконавчий комітет Української асоціації прокурорів неодноразово констатували необхідність істотного розширення спектру відзнак та нагород, які давали б нам можливість більш чітко, оперативно та якомога повніше відзначати прокурорських працівників та простих громадян, які є особистим прикладом відданого служіння закону, відданості органам прокуратури та Українській асоціації прокурорів.

 

          З урахуванням цього, виконавчий комітет Української асоціації прокурорів вирішив запровадити низку нових нагород та відзнак, які ми маємо честь представити сьогодні широкому загалу.

 

          Знак пошани «Гордість Української асоціації прокурорів» буде вручатися членам Асоціації за активні та плідні особисті зусилля, спрямовані на реалізацію статутних завдань та мети Української асоціації прокурорів.

 

          Хрест «Прокурорська честь» вручатиметься у разі визнання виняткової чесності та самовідданості кандидата при виконанні службових обов’язків прокурора або слідчого органів прокуратури України.

 

          Відзнака «За відданість органам прокуратури України» вручатиметься працівникам органів прокуратури України – ветеранам, які матимуть понад 25 років зразкової служби в органах прокуратури України або понад 20 років роботи в одній прокуратурі ( підрозділі апарату).

 

          Медаль «За співробітництво в утвердженні законності» вручатиметься особам, які не є працівниками органів прокуратури України за особисті плідні зусилля у сприянні органам прокуратури України в реалізації конституційних функцій та Українській асоціації прокурорів у реалізації статутних завдань та досягненні мети Асоціації.

 

 

          Низка нових нагород Української асоціації прокурорів вже знайшла своїх перших достойників. Так, за особисті плідні зусилля у сприянні органам прокуратури України в реалізації конституційних функцій та з нагоди 60-річчя від дня народження медалями «За співробітництво в утвердженні законності» нагороджені керівник Апарату Верховної Ради України, академік Академії правових наук України Валентин Олександрович Зайчук та Посол України у Республіці Хорватія Борис Олександрович Зайчук.

 

          За довготривалу зразкову службу в органах прокуратури та з нагоди 60-річчя від дня народження відзнакою «За відданість органам прокуратури України» нагороджений керівник Головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента України, державний радник юстиції України, почесний працівник прокуратури України Олег Михайлович Литвак.

 

          Від щирого серця вітаємо наших шановних колег із славетним ювілеєм та заслуженими нагородами і зичимо їм здоров’я, щастя, добробуту та подальших успіхів на благо народу України.

 

 

          Українська асоціація прокурорів.


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.