На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
17.06.2009
 
Українська асоціація прокурорів відзначила кращих випускників Національної академії прокуратури України
 

З метою сприяння науковій діяльності своїх членів та працівників органів прокуратури України, Українська асоціація прокурорів підтримує та розвиває ділове та дружнє співробітництво з Національною академією прокуратури України. Природно, що об’єктом нашої особливої уваги є слухачі та студенти академії – майбутнє української прокуратури. Цього року, як і у минулі роки, Президент Української асоціації прокурорів, завідувач кафедрою Національної академії прокуратури України, кандидат юридичних наук, доцент Олександр Іванович Шинальський приймав активну участь у найважливіших для випускників академії випробуваннях – захисті магістерських робіт.

 

Українська асоціація прокурорів разом з Національною академією прокуратури України за результатами навчання, захисту магістерських робіт та підсумкових іспитів визначили п’ятірку кращих випускників академії 2009 року та трьох авторів кращих магістерських робіт в академії у 2009 році.

 

Спеціальні відзнаки та дипломи Української асоціації прокурорів переможцям 12 червня 2009 року вручив Перший заступник Генерального прокурора України, перший віце-президент Української асоціації прокурорів Сергій Маркіянович Винокуров.

 

 

 

 

Кращими випускниками Національної академії прокуратури України у 2009 році визнані: 
 

Зубенко Сергій Анатолійович,
Ігнат Олександра Ігорівна,
Сиротін Степан Сергійович,
Чубенко Роман Іванович,
Ясир Олександр Миколайович.

 

Авторами кращих магістерських робіт у Національній академії прокуратури України у 2009 році визнані:
 

Гречишкін Віталій Вікторович,
Усенко Юлія Анатоліївна,
Пиць Надія Василівна.

 

Українська асоціація прокурорів щиро вітає наших молодих колег з визнанням та бажає їм подальших успіхів у всіх починаннях. Сподіваємося, що через короткий проміжок часу вони займуть достойне місце у лавах працівників органів прокуратури України.


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.