На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
14.07.2008
 
Виконавчий комітет Української асоціації прокурорів продовжує нагородну діяльність Асоціації.
 

 

Виконавчий комітет Української асоціації прокурорів продовжує нагородну діяльність Асоціації.

 

Виконавчий комітет Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів» на своєму черговому засіданні розглянув подання про нагородження низки прокурорсько-слідчих працівників, науковців та активістів Асоціації за значний особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку, сприяння органам прокуратури України у реалізації конституційних функцій, підвищення авторитету та позитивного іміджу прокуратури та прокурорів.

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету нагрудним знаком «Відзнака Української асоціації прокурорів» нагороджені: голова Кримського осередку Української асоціації прокурорів Володимир Миколайович Ребров, старший помічник прокурора Харківської області Ірина Федорівна Цимбалістенко, професор кафедри правосуддя юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, кандидат юридичних наук, старший радник юстиції, почесний працівник  прокуратури України, заслужений юрист України Валентин Павлович Півненко.

 

Українська асоціація прокурорів щиро вітає нагороджених колег з визнанням та заслуженими нагородами. Бажаємо їм щастя, здоров’я, родинного тепла.

 

Користуючись нагодою, сердечно вітаємо одного з найавторитетніших прокурорів Автономної Республіки Крим, голову Кримського осередку Української асоціації прокурорів -  Володимира Миколайовича Реброва з 55-річним ювілеєм та бажаємо ювіляру довгих та щасливих років життя, цікавої та плідної праці на благо народу України.

  


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.