На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
28.04.2012
 
26 квітня 2012 року в день 26-ої річниці Чорнобильської трагедії відбулась зустріч учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС
 

26 квітня 2012 року в день 26-ої річниці Чорнобильської трагедії відбулась зустріч учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, які в ті трагічні для України роки працювали в органах прокуратури.

 

В ході зустрічі пролунало багато спогадів про те, як прокурори з честю виконали покладені на них обов’язки, знаходячись в екстремальних умовах. Були згадані і ті колеги, які передчасно пішли з життя, отримавши величезні дози опромінення.

 

За дорученням Виконавчого комітету Української асоціації прокурорів Президент Асоціації Олександр Шинальський вручив відзнаки «За відданість органам прокуратури». Нагороди отримали Попов В.І.,Гошовський О.М., Морозов Ю.О., Рак О.М., Коляда В.І., Полтавець Ю.П., Поліщук Д.С., Грицаєнко Л.Р., Зусік В.К., ГригоренкоВ.В., Поліщук В.Д., Степаненко В.В., Янковський С.І., Непотрібний В.Л., Мельник В.Я., Осадчук П.М., Овдієнко Ф.Ф., Шевченко О.В., Єлфімов І.П.

 

Ми шануємо героїчних колег та з вдячністю бажаємо всім їм міцного здоров’я та довгих років життя.
 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.