На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
17.11.2008
 
Першому віце-президенту Української асоціації прокурорів, Першому заступнику Генерального прокурора України Сергію Маркіяновичу Винокурову – 60!
 

18 листопада 2008 року виповнюється 60 років від дня народження Першого віце-президента Української асоціації прокурорів, Першого заступника Генерального прокурора України, нашого шановного вчителя та доброго товариша Сергія Маркіяновича Винокурова. З них без малого 40 віддано службі в органах прокуратури.
Професійний шлях прокурора Сергія Винокурова без будь-якого перебільшення є яскравим зразком чесного та безкорисного служіння людині та державі. Пройшовши за час служби послідовно усі без винятки рівні прокурорської системи, працюючи на слідчих та прокурорських посадах, Сергій Маркіянович завжди демонстрував та демонструє виняткові порядність, професійність та доброчесність. Будь-який прокурорський колектив, у лавах якого працював ювіляр, до сьогодні з особливою теплотою згадує день його приходу, роки плідної спільної праці. І лише день розставання колеги та друзі згадують з мимолітним сумом, який невідворотно та сповна компенсується радістю та гордістю за подальші професійне зростання та успіхи Сергія Маркіяновича.

Сьогодні професійні здобутки ювіляра є справжньою гордістю української прокуратури. Виняткові чесноти та найкращі людські якості Сергія Маркіяновича Винокурова відзначені усіма існуючими в органах прокуратури відомчими відзнаками, державними нагородами, відзнаками та нагородами багатьох громадських, в тому числі і правозахисних інституцій. Але головна нагорода, яка належить та ще довгі роки належатиме йому по праву – це щирі любов та пошана родичів, друзів, колег по роботі, а також тих тисяч і тисяч людей, хто свого часу був захищений законом та відновлений у правах завдячуючи самовідданій праці прокурора Винокурова.

 

 

Українська асоціація прокурорів по праву пишається тим, що одним з її батьків-засновників був саме Сергій Маркіянович Винокуров. Цей факт вкотре засвідчує, що протягом усього професійного життя Сергій Маркіянович не словом, а справами доводить свою відданість принципу незалежності прокурора і підкорення його виключно Конституції та законам України, самовіддано працює над підвищенням авторитету прокуратури і прокурорів, створенням прокурорам гідних умов для якісного та сумлінного виконання службового обов’язку.

 

Усі, хто особисто знає нашого шановного ювіляра підтвердить, що 60 йому виключно за паспортом. Оскільки мало хто в Генеральній прокуратурі України може конкурувати із Сергієм Маркіяновичем у життєлюбності, працездатності та лише йому притаманному унікальному та захоплюючому відчутті гумору. Хто бачив очі ювіляра під час розповіді чергової веселої байки чи історії, якими він так захоплюється, підтвердить – це очі чоловіка, який завжди молодий душею.

 

 

 
Президент
Української асоціації прокурорів                                                                                 О. Шинальський


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.