На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
29.06.2010
 
Вітаємо Сергія Маркіяновича Винокурова з новим призначенням на відповідальну державну посаду!
 

    Указом Президента України №688/2010 від 15 червня 2010 року перший віце-президент Української асоціації прокурорів Сергій Маркіянович Винокуров призначений суддею Конституційного Суду України.

 

    Сергій Маркіянович віддав службі в органах прокуратури майже 40 років, послідовно займаючи посади від слідчого районної прокуратури до першого заступника Генерального прокурора України.

 

    Заслужений юрист України, державний радник юстиції першого класу, перший віце-президент Української асоціації прокурорів, член міжнародної Асоціації прокурорів, заступник голови Союзу юристів України, Почесний працівник прокуратури України, кавалер ордена ''За заслуги'' ІІІ та II ступеней, нагороджений грамотами Президії Верховної Ради УРСР та Верховної Ради України, відзнакою Президента України ''Іменна вогнепальна зброя'' – все це переконливо свідчить про виняткові сумлінність та професіоналізм прокурора Винокурова.

 

    Але для тисяч прокурорських працівників найприємнішим та найголовнішим залишається те, що працюючи на будь-яких посадах, за будь-яких професійних та життєвих обставин Сергій Маркіянович завжди залишався та донині залишається справжнім товаришем, справедливим та чуйним керівником, який без залишку відданий благородній справі служіння людям та закону.

 

    Саме тому, вітаючи шановного Сергія Маркіяновича з призначенням на нову відповідальну державну посаду, ми вітаємо також і колектив Конституційного Суду України з приходом до лав цієї високоповажної інституції справжнього патріота, професіонала з великої літери, мудрої та толерантної людини.

 

    Не маємо жодного сумніву в тому, що суддя Конституційного Суду України Сергій Винокуров з честю виправдає надану йому високу довіру з боку держави, оскільки основна мета діяльності Суду – забезпечення конституційної законності і верховенства Конституції України упродовж багатьох десятиліть була, є і залишається його незмінною професійною метою.

 

    Що ж стосується нас, працівників органів прокуратури України та членів Української асоціації прокурорів, то незалежно від посади та місця роботи Сергій Маркіянович Винокуров завжди залишиться у наших лавах. А тисячі його учнів та послідовників зроблять усе можливе для того, щоб бути достойними свого вчителя і високого звання прокурора.

 

Українська асоціація прокурорів.
 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.