На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
25.05.2010
 
Одещина гостинно приймала керівників місцевих осередків Української асоціації прокурорів.
 

    21-23 травня 2010 року у місті Іллічівську Одеської області відбулася конференція Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів». До участі у її роботі були запрошені керівники місцевих осередків Асоціації, керівництво та члени виконавчого комітету.

 

   

 

    Тема конференції: «Шляхи розвитку та перспективні напрямки діяльності місцевих осередків Української асоціації прокурорів» викликала підвищений інтерес делегатів, які прийняли активну зацікавлену участь у роботі цього заходу.
 

    Упродовж трьох пленарних засідань наші колеги з різних регіонів держави мали нагоду ознайомитися з сучасним станом розвитку громадських прокурорських організацій у світі, отримали вичерпну інформацію щодо результатів перевірки діяльності Української асоціації прокурорів, плідно подискутували навколо шляхів розвитку та перспективних напрямків діяльності Асоціації у найближчій перспективі.

 

    Предметом уваги делегатів стала також низка актуальних організаційних питань діяльності місцевих осередків УАП, серед яких – набуття статусу юридичної особи місцевим осередком Асоціації, питання сплати та використання членських внесків, порядок одержання та використання благодійної допомоги, вступ та припинення членства в Асоціації.

 

     Зацікавленість учасників конференції, їх активність та професійність засвідчила і дискусія, яка розгорнулася навколо інформації про співробітництво із засобами масової інформації, використання власних інформаційних ресурсів, безпосередніх контактів з людьми, як перспективних напрямків удосконалення роботи з підтримання авторитету та позитивного іміджу прокуратури і прокурорів. Одним з невідкладних завдань конференція визнала необхідність ґрунтованого підвищення якості діяльності, спрямованої на захист законних прав та інтересів тих, хто працює чи працював в органах прокуратури.

     

      Вже традиційно, окрім напруженої роботи учасники конференції отримали чудову нагоду для дружного товариського спілкування, ознайомлення з одним з найяскравіших та найуспішніших міст Одещини.

 

      Фотозвіт про роботу конференції дивіться тут.

 

Українська асоціація прокурорів.

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.