На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
15.03.2010
 
Відбулися урочистості з нагоди 5-ої річниці від дня утворення Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів».
 

      13 березня 2010 року у приміщенні готелю «Русь» у місті Києві відбулись урочистості з нагоди 5-ої річниці від дня утворення Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів».

      До участі у святкових заходах були запрошені керівники Асоціації, представники місцевих осередків, наші шановні колеги з громадських професійних об’єднань правників.

 

      З вітальними промовами до учасників урочистого зібрання звернулися Президент Української асоціації прокурорів Олександр Іванович Шинальський, Голова Спілки юристів України, Президент Всесвітньої організації юристів, Президент Світового конгресу українських юристів, заслужений юрист України Валерій Олександрович Євдокимов, Голова Міжнародної ліги захисту прав громадян України, правозахисник Едуард Садихович Багіров, Голова Всеукраїнського центру правової допомоги «Громадський захисник» правозахисниця Алла Петрівна Мукшименко. 

      Учасники урочистостей отримали святковий випуск журналу Української асоціації прокурорів «Радник юстиції», який найближчим надійде також і до місцевих осередків.

 

Українська асоціація прокурорів.
 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.