На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
15.03.2010
 
Шановні члени Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів»!
 

Шановні колеги, друзі та однодумці!

 

      15 березня 2010 року минає п’ять років від дня державної реєстрації створеного нами першого в державі Всеукраїнського професійного громадського об’єднання прокурорів.

 

      Особисто я вважаю, що перші п’ять років існування Української асоціації прокурорів були дуже успішними та багато в чому можуть слугувати прикладом виникнення та становлення професійних громадських об’єднань.

 

      Перш за все, я дуже гордий тим, що сам факт виникнення професійного громадського об’єднання прокурорів жодним чином не пов’язаний з адміністративним тиском, використанням будь-яких форм впливу чи примушування до вступу, за вільною ініціативною широкого кола колишніх та чинних прокурорсько-слідчих працівників.

 

     Саме тому сьогодні нас вже понад п’ять тисяч і кількісний склад членів Асоціації не лише залишається стабільним протягом років, а і демонструє сталу тенденцію до зростання. І це при тому, що такої окремої мети ми перед собою не ставили і не ставимо. Мабуть саме тому ми маємо сьогодні місцеві осередки у всіх без винятку регіонах держави, первинні організації Асоціації створені у військових прокуратурах та Національній академії прокуратури України.

 

      Предметом особливої гордості особисто я вважаю наші досягнення у боротьбі за реальне забезпечення принципу незалежності прокурорів та підкорення їх виключно Конституції та законам України. Не в останню чергу тому, що саме у цьому напрямку діяльності Асоціації в нинішній історичний період розвитку держави я бачу одне з її головних призначень.

 

      Своє п’ятиріччя Українська асоціація прокурорів зустрічає у якості поважної та знаної у світі професійної громадської організації. Ми є колективним членом Міжнародної асоціації прокурорів, представлені у Виконавчих комітетах Міжнародної Асоціації Прокурорів та Міжнародної асоціації антикорупційних органів.

 

      Наголошу, що ми маємо усі підстави пишатися тим, що з першого дня створення працюємо чесно, прозоро і у відповідності із законодавством України. Проголосивши своєю метою боротьбу за незалежність прокурора ми свідомо обрали своєю зброєю чесність, порядність і закон знаючи наперед, що зброєю наших супротивників будуть підлість, непорядність, брудні гроші та злочини.

 

      І все ж п’ять років, прожиті та пройдені разом з Вами, наші шановні друзі та однодумці дають повну упевненість в тому, що рух першого в Україні професійного громадського об’єднання прокурорів в бік досягнення постановленої благородної мети ніколи і нікому не спинити!

 

      З великою приємністю у цей святковий день зичу Вам щастя, здоров’я, добробуту та невичерпного оптимізму. Нехай у Ваших душах ніколи не згасне поклик до відстоювання ідеалів добра та справедливості.

 

 

 

Із щирою повагою

Президент
Української асоціації прокурорів
Олександр Шинальський

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.