На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
05.03.2010
 
Вітаємо з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня!
 

Милі, любі жінки!

 

      З величезним задоволенням від щирого серця вітаю Вас із самим світлим та теплим святом – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!


      Прийміть низький уклін за Ваші красу, ніжність, любов та розуміння, завдячуючи яким відбувається усе найкраще на цій планеті.

 

      Саме Ви – наші бабусі, матері, сестри та кохані і є сенсом життя кожного справжнього чоловіка, який завжди здатний на будь-які подвиги заради Вашої теплої посмішки.


      Особливо теплі привітання ми адресуємо нашим шановним колегам – жінкам, які працювали і працюють в органах прокуратури України.


      Попри усі величезні службові навантаження, справжні сурові випробування нелегкої прокурорської долі, Ви завжди залишаєтеся справжніми жінками – взірцями порядності, доброчесності, людяності та краси. Ви завжди були, є і будете справжньою гордістю та окрасою української прокуратури, головним та найкоштовнішим нашим багатством.


      В цей святковий день зичу Вам щастя, здоров’я, добробуту та невичерпного оптимізму. Нехай Вас завжди супроводжують чоловічі любов та вдячність.
 

 

 

За дорученням чоловіків

 

Української асоціації прокурорів
Президент УАП
Олександр Шинальський
 

 

 

 

 

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.