На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
02.03.2010
 
4 грудня 2009 року відбулися Загальні збори Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів».
 

      У роботі Загальних зборів прийняли участь Президент, Секретар та члени Виконавчого комітету Асоціації, повноважні представники місцевих осередків та активісти УАП.

 

      Повноважний склад Загальних зборів заслухав звіти Президента, Секретаря та Ревізійної комісії, розглянув питання про обрання керівництва Української асоціації прокурорів на наступний термін повноважень. На розгляд та обговорення також було винесено питання про затвердження змін та доповнень до Статуту Асоціації, учасники зборів були докладно проінформовані про стан сплати вступних та членських внесків місцевими осередками Асоціації.

 

      Відповідно до Статуту Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів» учасники Загальних зборів одноголосно затвердили звіт Президента Української асоціації прокурорів Олександра Івановича Шинальського та обрали його Президентом на наступний термін повноважень.

 

      Збори докладно вивчили звіт Ревізійної комісії асоціації та заслухали доповідь голови комісії А.М. Дісак. Відповідно до висновків комісії та незалежного аудиту фінансово-господарська діяльність Асоціації визнана такою, що повною мірою відповідає Статутним цілям та завданням, ведеться з безумовним додержанням вимог чинного законодавства України. Загальні збори одноголосно затвердили звіт Ревізійної комісії, погодившись із зазначеними висновками.

 


      Збори одноголосно обрали на наступний термін повноважень Секретарем Української асоціації прокурорів Ігоря Олександровича Артеменка, членами Виконавчого комітету обрані Винокуров С.М., Війтєв Ю.М., Коваленко О.В., Руденко С.В., Драговоз В.В., Жукова О.С., Федюк Ю.П., Черніков В.Ю., Шестакова Н.І., Дереза В.П., Синчук В.Л., Баганець О.В., Гошовський М.І.

 

      Збори одноголосно прийняли зміни та доповнення до Статуту Української асоціації прокурорів, ліквідувавши Ревізійну комісію та передбачивши обов’язкове щорічне проведення незалежного аудиту фінансово-господарської діяльності, а також можливість проведення у разі необхідності позачергового раптового аудиту.

 

      Наостанок Загальні збори асоціації прийняли одноголосне рішення підтримати кандидатуру Шинальського О.І. у разі її висунення Всеукраїнською конференцією працівників органів прокуратури в порядку, передбаченому Законом України «Про Вищу раду юстиції» для обрання членом Вищої ради юстиції.

 

      Після розгляду питань порядку денного новообраний Президент Української асоціації прокурорів в урочистій обстановці вручив відзначеним колегам нагороди та відзнаки Асоціації.

 

З протоколом Загальних зборів можна ознайомитися тут.

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.