На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
30.11.2009
 
Шановні члени Української асоціації прокурорів!
 

 

Шановні члени Української асоціації прокурорів!

 

            Від щирого серця та з великим задоволенням вітаю всіх нас з нагоди чергової річниці утворення органів прокуратури України!

 

          Розвиток України як суверенної, демократичної держави неможливо уявити без дотримання гарантованих Конституцією України прав і свобод людини на основі утвердження верховенства права та зміцнення правопорядку.

 

          Від діяльності прокуратури значною мірою залежить збереження політичної і економічної стабільності, громадянського миру та спокою в державі, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня.

 

          Глибоко переконаний, що відданість справі служіння закону, високий професіоналізм, досвід і знання працівників прокуратури й надалі сприятимуть захисту конституційних надбань українського народу.

 

          Цього святкового дня, зичу нашій асоціації та кожному співробітнику Української прокуратури справжнього людського щастя, міцного здоров’я, добра, благополуччя та нескінченого оптимізму.

 

          Нехай удача та професійні здобутки будуть постійними супутниками на нелегкій та відповідальній прокурорській ниві на благо розвитку та процвітання України!

 

          Зі святом Вас!

 

 Народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко,

 Голова Комітету Верховної Ради України

 з питань правової політики

 

 

 

Сергій Міщенко

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.