На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини з місць /
 
19.09.2009
 
Вітаємо з ювілеєм та нагородою Української асоціації прокурорів шановного колегу Проценка Олександра Миколайовича!
 

           Практично з часу існування Всеукраїнської громадської організації Українська асоціація прокурорів одним з найактивніших та найдієвіших її членів став старший помічник прокурора міста Севастополя Олександр Миколайович Проценко.

 

           Нині він очолює Кримській місцевий осередок Української асоціації прокурорів, який завдячуючи енергії та небайдужості Олександра Миколайовича займав та продовжує займати найактивнішу позицію в усіх починаннях та заходах нашої громадської організації.

 

           19 вересня 2009 року Олександр Миколайович Проценко відзначив 55-річний ювілей.

 

           З цієї нагоди виконавчий комітет Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів», відзначаючи вагомий особистий внесок ювіляра у становлення та розвиток Української асоціації прокурорів, його активну та плідну діяльність, спрямовану на досягнення статутних цілей та мети Асоціації, вирішив відзначити Олександра Миколайовича знаком пошани «Гордість Української асоціації прокурорів».

 

           Щиро вітаємо шановного Олександра Миколайовича з ювілеєм та заслуженою нагородою. Зичимо йому щастя, здоров’я, достатку та родинного затишку. Сподіваємося на подальше цікаве, корисне та взаємо збагачуюче спілкування у колі нашої громадської організації.

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.