На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
30.05.2014
 
Виконавчий комітет Української асоціації прокурорів розглянув на своєму засіданні питання захисту прокурорів та членів їхніх сімей від злочинних посягань, а також питання незалежності прокурорів та їх підпорядкування виключно закону.
 

Члени комітету відзначили, що з початку року стан безпеки прокурорських працівників значно погіршився. Відзначаються непоодинокі випадки злочинних нападів на прокурорів у зв’язку з виконанням ними своїх службових обов’язків. Зокрема, такі випадки були в прокуратурах Рівненського району, Оболонського та Святошинського районів м. Києва. Під час нападів працівники прокуратур піддавались фізичним та психологічним тортурам, знищувалось та викрадалось їхнє особисте майно та майно прокуратур. Нажаль,  на всі випадки нападів на прокурорів не було адекватної законної реакції з боку правоохоронних органів.

Заявляючи про свою глибоку стурбованість станом захисту працівників органів прокуратури та їхніх сімей, члени виконавчого комітету УАП прийняли рішення про вжиття всіх, передбачених законом та Статутом асоціації заходів, по недопущенню в подальшому фактів нападів на прокурорів, порушення їхньої незалежності.

Виконавчий комітет УАП прийняв рішення про нагородження працівників прокуратури, які зазнали  фізичних тортур та знущань, але не зрадили законові, не дали спаплюжити свою прокурорську честь та продовжують гідно виконувати свої обов’язки. Нагороди Української асоціації прокурорів вручені

Клюге Ілоні

Таргонію Андрію

Брянцеву Валентину

Також нагорода УАП була вручена Таргоній Ірині Іванівні – Жінці, Матері, Громадянці України, яка безстрашно стала на захист честі та гідності прокурора.

Виконавчий комітет Української асоціації прокурорів щиро вітає всіх нагороджених та пишається тим, що в Україні живуть і працюють такі люди.

 

Клюге Ілона

 

Брянцев Валентин

 

  Таргоній Андрій                                                                  Таргоній Ірина Іванівна

 

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.