На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
24.10.2021
 
22 жовтня 2021р. представники ВГО УАП взяли участь у круглому столі на тему: «Реформування судової системи та спільні завдання суддів, прокуратури, адвокатури»
 

22 жовтня 2021 року у Києві всеукраїнська громадська організація «Асоціація суддів України» спільно з міжнародною громадською організацією «Міжнародна ліга захисту прав громадян України» провели круглий стіл на тему: «Реформування судової системи та спільні завдання суддів, прокуратури, адвокатури».

 

Учасники обговорювали актуальні питання та проблематику реформування судової системи, наслідки проведеної реформи органів прокуратури та роль адвокатури у системі правосуддя.

 

У роботі круглого столу взяли участь Віце-президент ВГО «Асоціація суддів України» Олена Євтушенко, Голова правління Міжнародної ліги захисту прав громадян України Едуард Багіров, Голова Асамблеї національностей України Ровшан Тагієв, судді апеляційних та районних судів, представники Національної школи суддів України, представники Асоціації адвокатів України та Всеукраїнської громадської організації “Українська асоціація прокурорів”.

 

Віце-президент ВГО УАП Валерія Мельник розповіла про етапи проведення реформи органів прокуратури та її результати, окремо відзначивши важливість доведення до суспільства мети та цілей реформування будь-якого державного органу.

 

Іншій віце-президент УАП Олександр Пікуль поділився своїм досвідом участі у кадровій комісії з відбору кандидатів на посади в окружних прокуратурах.

 

Також спікери звернули увагу на важливість проведення таких заходів та обговорення спірних юридичних питань, оскільки належна співпраця суддів, прокурорів та адвокатів є запорукою ефективного здійснення правосуддя та захисту правових інтересів громадян та держави.

 

Захід проводився з дотриманням усіх санітарних, карантинних норм.

 

Учасники круглого столу

 

Ровшан Тагієв, Олександр Пікуль, Валерія Мельник та Едуард Багіров

 

 

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.