На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
24.04.2020
 
Привітання МАП з нагоди 15-ої річниці УАП
 

 

 

Пану Олександру Шинальскому

Президентові Української асоціації прокурорів

 

    Гаага, 14 березня 2020 року

 

  Шановний Президенте і шановний Олександре особисто,

 

    ми з великим захопленням пишемо вам від імені МАП, щоб передати Асоціації наші найщиріші побажання з нагоди святкування15-ї річниці Української асоціації прокурорів та відзначити міцні багаторічні зв’язки між УАП та МАП.

 

  Асоціація має довгу спільну історію з МАП і протягом багатьох років є справжнім прибічником нашої організації як на особистому, так і на професійному рівні, і це відображається в тому, що Ви зараз маєте статус Почесного члена МАП, найпрестижнішого статусу на погляд МАП. З 2007 по 2013 рік Ви були членом Виконавчого комітету МАП, а з 2014 року Ви є членом нашого комітету з вирішення конфліктів. За весь цей час Ви та Асоціація невтомно працювали над просуванням нашого бачення в Україні.

 

    Усі, хто був присутнім на 14-й щорічній конференції в 2009 році в Україні, ніколи не забудуть цю чудову подію, бо Ви та Українська асоціація прокурорів не тільки сприяли досягненню наших професійних цілей, але Ви також досягли успіху як посол неосяжної культури вашої великої нації. Теплий та сонячний Київ привітав 400 делегатів на початку вересня, після чого зимові пальта були швидко скинуті! Наші українські господарі, Генеральна прокуратура України та Українська асоціація прокурорів зробили так, що усі учасники почували себе як удома, і під час VIP-обслуговування в аеропорту, оскільки за нас вирішували імміграційні формальності, і під час казкових розваг та завдяки гостинності разом із традиційними танцями та феєрверками, які тривали впродовж тижня, а ще була команда волонтерів, що складалася з чудових українських студентів-ентузіастів, які змусили всіх відчути себе особливими.

 

  Очолюваний Вами місцевий оргкомітет гарно попрацював над підготовкою щорічної конференції МАП, і Ви з вашою командою дійсно заслужили ту зливу похвали та подяки, що надходила на вашу адресу протягом тижня. Робоча програма за темою конференції «Успішне переслідування; досягнення результатів» була різноманітною та інформативною та інколи дуже жвавою, зокрема семінар на тему «Вимірювання успіху», на якому, передбачувано, учасники не досягли єдиної думки.

 

    Насправді ж, якщо ми повернемося ще далі у 2006 рік, ми бачимо, що УАП та Генеральна прокуратура України провели ІІ регіональну конференцію Східної Європи та Центральної Азії. Обидва є організаційними членами МАП, і Асоціація заслуговує на особливу згадку, тому що після 2 років існування вона на той час вже нараховувала 6000 членів. У цій конференції взяли участь 120 прокурорів з 25 країн, а також представники 7 міжнародних організацій. Конференція розпочалася з чудового прийому, на якому Ви привітали учасників у ролі Президента УАП та тодішній президента МАП Хеннінг Фоде. Наступного ранку розпочалася серйозна робота, і понад 2 дні учасники заслухали детальні доповіді 28 доповідачів та експертів про взаємне правове співробітництво у кримінальних справах. Ви та Ваша команда чудово організували весь захід. Ми дуже вдячні Вам за Ваше експертне та старанне адміністрування, вашу щедру гостинність та культурний досвід у прекрасному місті Києві.

 

  Не можна віднайти кращого способу зробити комплімент вам і УАП за успіх конференції 2006 року, крім того, щоб сказати, що наступного року ІІІ регіональну конференцію Східної Європи та Центральної Азії знову приймала УАП. Вкотре весь захід був чудово організований Вами та Вашою командою та прокуратурою Одеської області. Під час цієї події зв’язки між УАП та МАП стали ще міцнішими, Президент МАП Франсуа Фаллетті отримав найвищу нагороду української прокуратури від Генерального прокурора, а генеральний секретар МАП Хенк Маркварт Шольц отримав велику честь, коли став почесним членом УАП.

 

    МАП протягом багатьох років визнавала величезний внесок УАП в проведенні конференцій, відзначивши Асоціацію 4 почесними грамотами. Але справа не лише в цьому. Не можна не зазначити, що Ваша особиста прихильність до МАП та її проектів та програм, іноді у складних обставинах, сприяла розвитку активної глобальної мережі асоціацій прокурорів, цей проект не витримав би без вашої як особистої, так і професійної підтримки.

 

  МАП сподівається на продовження нашої співпраці з Вами та УАП у просуванні верховенства закону, справедливості, неупередженості та поваги до прав людини, а також вдосконаленні міжнародного співробітництва у боротьбі зі злочинністю.

 

    Ми хотіли б скористатися цією можливістю, щоб привітати УАП та побажати усього найкращого у майбутньому Вам та Українській асоціації прокурорів.

 

  З повагою,

 

Чеол-Куі Хвонг

                  

Хан Мораал

Президент МАП

                  

Генеральний секретар МАП


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.