На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
19.11.2019
 
Привітання з 15-ю річницею заснування Української асоціації прокурорів
 

 Шановні друзі!

 

 1 грудня 2019 року виповнюється 15 років з дня створення першої громадської організації прокурорів – Української асоціації прокурорів.

 

 Нелегким був шлях до створення, і не менш тривожним був час для реєстрації громадської організації прокурорів України, але завдяки спільним зусиллям небайдужих людей, дійсних прокурорів, професіоналів високого ґатунку Українська асоціація прокурорів була зареєстрована 1 грудня 2004 року.

 

 Сьогодні ми хочемо висловити глибоку вдячність та повагу Шинальському Олександру Івановичу, Артеменку Ігорю Олександровичу, Руденку Сергію Володимировичу, Драговозу Василю Васильовичу, Винокурову Сергію Маркіяновичу, Шокіну Віктору Миколайовичу, Остапчуку Володимиру Васильовичу – прокурорам, які, не зважаючи на тиск з боку керівників і політиків, заснували першу незалежну громадську організацію прокурорів.

 

 Уже протягом декількох наступних місяців після створення до лав ГО «Українська асоціація прокурорів» увіллються тисячі прокурорів, і гасло незалежності прокурора буде звучати в усіх регіонах країни. Уже в березні 2005 року буде створена Всеукраїнська громадська організація «Українська асоціація прокурорів». Попереду вступ до Міжнародної асоціації прокурорів, проведення міжнародних конференцій, всеукраїнське та міжнародне визнання.

 

 Але 1 грудня 2004 року для нас назавжди залишиться днем початку громадської діяльності прокурорів України, днем, коли ми розпочали нашу боротьбу за незалежність прокурора і підпорядкованість його тільки закону.

 

 Зі святом Вас, шановні друзі!

 

 Виконком ВГО «Українська асоціація прокурорів»


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.