На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
15.11.2019
 
Випускники навчальних курсів для молодших прокурорів 2018 та 2019 рр. знову об’єдналися
 

 Випускники навчальних курсів для молодших прокурорів 2018 та 2019 рр. знову об’єдналися

  Випускники навчальних курсів для молодших прокурорів 2018 та 2019 рр. знову об’єдналися з 15 по 19 вересня 2019 року на 24-тій щорічній конференції Міжнародної асоціації прокурорів у Буенос-Айресі. Вони знайомляться по всьому світу та розширюють міжнародні зв’язки з колегами з різних правових систем з метою обміну досвідом і, як наслідок, покращення міжнародного співробітництва.

 

 (Навчальні курси для молодших прокурорів щорічно організовуються у Міжнародному Інституті кримінальної юстиції та прав людини в Сиракузах (The Siracusa International Institute for criminal justice and human rights) спільно з Міжнародною асоціацією прокурорів (ІАР).

 Метою даних заходів є вивчення актуальних питань взаємної юридичної допомоги прокурорів у сферах міжнародного кримінального права, міжнародного гуманітарного права та міжнародного права з прав людини).

 


             

На фото – учасники навчальних курсів та президент Міжнародного Інституту кримінальної юстиції та прав людини в Сиракузах Жан-Франсуа Тоні. Крайня справа - член Української асоціації прокурорів Валерія Мельник

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.