На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
21.08.2018
 
Візит делегації прокурорів з КНР
 

  19-22 серпня 2018 року на запрошення Української асоціації прокурорів у Києві перебувала делегація прокурорів провінції Гуандун Китайської Народної Республіки на чолі з першим заступником прокурора провінції Гуандун паном Чен Ву.

 

  Протягом візиту колеги з КНР ознайомились з роботою ВГО «Українська асоціація прокурорів» та мали можливість поспілкуватися та обмінятись досвідом з Президентом УАП Олександром Шинальським та віце-президентом УАП Василем Черніковим.

 

 

  Делегація китайських прокурорів також мала можливість ознайомитись з роботою Національної академії прокуратури України та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП). Заступник голови КДКП Віктор Шемчук розказав колегам про порядок утворення та функціонування КДКП. Під час спілкування сторони висловили взаємні побажання щодо подальшого вивчення досвіду роботи та обміну інформацією.

 

 

  21 серпня 2018 року делегація прокурорів з КНР провела зустрічі у Генеральній прокуратурі України та мала можливість ознайомитись з роботою Київської місцевої прокуратури №5.

 

 

  Після завершення візиту китайські колеги висловили надію на подальшу співпрацю з Українською асоціацією прокурорів та запросили українських колег здійснити візит до КНР.


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.