На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
31.10.2017
 
Представник Виконавчого комітету ВГО «Українська асоціація прокурорів» Сергій Ніжинський на семінарі в Академії державного управління Східного партнерства (м. Варшава, Польща)
 

 У період з 23-27 жовтня 2017 року відбувся візит та перебування представника Виконавчого комітету ВГО «Українська асоціація прокурорів», Директора Департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України Ніжинського С.С. на навчальному семінарі в м. Варшава (республіка Польща) в Академії державного управління Східного партнерства (AAPPW) разом з представниками міністерств та представниками Академії прокуратури України на тему : «Профілактика та боротьба з корупцією в Україні», організована Національною школою Публічної Адміністрації ім. Леха Качинського

 

 Даний захід зібрав представників Польських правоохоронних органів, що спеціалізуються на антикорупційних програмах та реформах.

 

 Українська та польська сторони проводили дискусійну полеміку щодо інноваційних методів боротьби з корупцією та обмінювались досвідом ефективної боротьби з корупцією в Україні.

 

 Ніжинським С.С. було запропоновано проведення відповідних навчальних заходів в Україні для реформаторських кадрів ГПУ, НАЗК та НАБУ на базі Української асоціації прокурорів спільно за підтримки Кабінету Міністрів України та Офісу Реформ.

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.