На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
08.04.2016
 
Створення органів прокурорського самоврядування
 

 Шановні колеги!

 

1 березня 2016 року Генеральним прокурором України було оголошено про скликання Всеукраїнської конференції працівників прокуратури.

 

На конференції будуть розглянуті питання щодо створення органів прокурорського самоврядування та кваліфікаційно-дисциплінарної комісії  прокурорів.

 

Немає сумнівів, що зазначені органи повинні і будуть відігравати важливу роль у діяльності прокуратури України. ВГО «Українська асоціація прокурорів»  підтримує рішення про створення органів прокурорського самоврядування та висловлює зацікавленість  у тому, щоб до складу цих органів  увійшли незаангажовані, чесні та дійсно обрані за ініціативою прокурорської спільноти  її найкращі представники.

 

Виконавчий комітет Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів» закликає членів асоціації прийняти найактивнішу участь у підготовці та проведенні Всеукраїнської конференції  прокурорів. Вважаємо, що члени ВГО «Українська асоціація прокурорів», протягом багатьох років займаючи активну позицію у роботі по реформуванню органів прокуратури, боротьбі за незалежність прокурорів, повинні сміливо висувати  та підтримувати своїх колег при обранні членів органів прокурорського самоврядування. 

 

Ми підтримуємо та пропонуємо приєднуватись до нашого колеги, члена Виконавчого комітету УАП Бурмака О.С., який висунув свою кандидатуру на призначення членом Ради прокурорів України.

 

Настав час, коли самі прокурори мають право і в змозі вирішувати, якою повинна бути прокуратура України.

 

Виконавчий комітет ВГО «УАП»


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.