На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
22.03.2016
 
9-та щорічна конференція та Загальні збори Міжнародної асоціації антикорупційних органів, Тяньцзінь, Китайська Народна Республіка
 

 

Шановні члени Асоціації!

 

   У місті Тяньцзінь, Китайська Народна Республіка, з 10.05.16 по 13.05.16 буде проводитись 9-та щорічна конференція та Загальні збори Міжнародної асоціації антикорупційних органів (МААО). Темою Конференції визначено «Майбутнє антикорупційних органів: отримані уроки та прокладання шляху вперед».

 

   Генеральна прокуратура України та Українська асоціація прокурорів – колективні члени МААО. Виконавчий комітет УАП запрошує членів ВГО «УАП», яких цікавить тема Конференції та займаються антикорупційною діяльністю, взяти участь у зазначеному заході.

 

   Інформація про Конференцію розміщена на сайті http://www.iaaca.org . Витрати, пов’язані з участю в її роботі та перебуванням в КНР, покриваються за рахунок організаторів. Витрати на переліт до КНР покриваються за рахунок учасників.

 

   Додаткову інформацію та допомогу в оформленні участі у Конференції можна отримати в офісі Асоціації за адресою вул. Володимирська, 19, оф. 36 або за телефоном +38 (044) 279 29 52

 

Виконавчий комітет ВГО «УАП»

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.