На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
30.11.2015
 
Вітання з Днем прокуратури від Виконкому УАП
 

 Шановні колеги!

 

Указом Президента України щорічно 1-го грудня відзначається День працівників прокуратури.

 

Як ми сприймаємо його сьогодні, наприкінці 2015 року? Що в ці дні відчувають прокурори в країні, яка майже чверть століття вважає себе незалежною?

 

Масові скорочення та багаточисленні реорганізації, невмотивована та безпідставна люстрація, мінімальні виплати, які називають заробітною платою, скорочення пенсій, агресивно налаштоване суспільство.

 

Це все, з чим зустрічають своє професійне свято працівники прокуратури України.

 

Безумовно, коли країна переживає не кращі свої часи, коли одна її частина окупована, а на іншій точаться бої, всі без винятку повинні затягнути паски та працювати для створення сильної, квітучої України. Однак, моральне приниження, а нерідко і пряме фізичне насильство, яким все частіше піддаються наші колеги, не дають вам підстав з оптимізмом дивитися у майбутнє.

 

Ми дуже сподіваємось, що реформування прокуратури коли-небудь закінчиться, і закінчиться воно не її ліквідацією. Бо разом із ліквідованою прокуратурою відійде в історію і День працівників прокуратури України.

 

А сьогодні ми все ж хочемо щиро подякувати всім, хто зараз стоїть на варті Закону, всім, хто присвятив цьому все своє життя. Ми пишаємося вами: тими, хто навіть у таких надважких умовах працює, та з гордістю називає себе Прокурором.

 

Нехай щастя і спокій панують у ваших родинах!

 

Слава прокурорам! Слава Україні!

 

Виконком УАП

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.