На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
09.06.2015
 
9 червня 2015 року відбулось засідання Виконавчого комітету Міжнародної асоціації антикорупційних органів
 

  9 червня 2015 року у м. Доха (Катар) відбулось засідання Виконавчого комітету Міжнародної асоціації антикорупційних органів. Засідання було присвячене новим напрямкам розвитку асоціації та змінам у керівництві МААО.

Виконавчим комітетом запропоновано обрати Президентом МААО Генерального прокурора Катара Алі Фетаха Альмарі. Рішення про обрання наступного Президента та Генерального секретаря МААО буде прийняте на наступній конференції МААО у листопаді 2015 року.
В роботі Виконавчого комітету МААО прийняв участь член Виконкому МААО, Президент Української асоціації прокурорів О.Шинальський. В процесі проведення двосторонніх зустрічей О. Шинальський обговорив питання ефективності застосування антикорупційного законодавства в Україні з Генеральним директором Європейського бюро по боротьбі з розкраданням та шахрайством Джовані Кеслером. Також О. Шинальський обговорив питання проходження навчання українських прокурорів в Міжнародній антикорупційній академії з деканом Академії паном Мартіном Кройтнером.

  

 

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.