На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
06.06.2015
 
6 червня 2015 року Міжнародна асоціація прокурорів відсвяткувала 20 річницю від свого заснування.
 

   6 червня 2015 року Міжнародна асоціація прокурорів відсвяткувала 20 річницю від свого заснування.

Двадцять років тому у м. Будапешт (Угорщина) відбулись збори засновників першої у світі міжнародної громадської асоціації прокурорів. За час із свого заснування МАП стала визнаною у світі, потужною міжнародною організацією, яка налічує 195 колективних членів та більше 1500 індивідуальних. Колективними членами МАП являються Генеральна прокуратура України та Українська асоціація прокурорів. Президент Української асоціації прокурорів О.Шинальськиї являється сенатором та Почесним членом МАП.
Українські прокурори, починаючи з 1998 року, брали участь у всіх найважливіших конференціях МАП. Щорічна конференція МАП 2009 року відбулась у Києві.
Генеральною прокуратурою України та Українською асоціацією прокурорів були організовані та проведені три регіональні конференції МАП 2006-2008 роках у Києві, Одесі, Львові. За активну діяльність у роботі МАП українські прокурори неодноразово заохочувались керівництвом асоціації.
5 червня 2015 року у м. Гаага відбулись урочисті заходи з нагоди святкування ювілею МАП. У заходах взяв участь Президент Української асоціації прокурорів О.Шинальський.

 

 

Член Виконкому МАП Йосип Чуле та О.Шинальський

 

 

Барі Хенкок Генеральний консул МАП у 1998-2008р. та О.Шинальський

 

 

Президент МАП Герхард Ярош, Марія Шнеблі, Олександр Шинальський


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.