На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
09.04.2014
 
31 березня - 2 квітня 2014 року у м. Барселона, Іспанія, відбулось засідання Виконавчого комітету Міжнародної асоціація антикорупційних органів
 

            31 березня - 2 квітня 2014 року у м. Барселона, Іспанія, відбулось засідання Виконавчого комітету Міжнародної асоціації антикорупційних органів.

 

У засіданні прийняли участь 25 членів Виконавчого комітету МААО. На початку засідання до присутніх з вітальними промовами звернулися Віце-президент парламенту Каталонії пан Луїс Маріа Коромінас  Діас, Генеральний прокурор Іспанії пан Едуардо Торрес-Дульче, директор антикорупційної служби Каталонії  пан Даніель Альфонсо Ласо, директор департаменту по боротьбі з корупцією та економічними злочинами Організації Об’єднаних Націй пан Дімітрій Влассіс та Генеральний прокурор Верховної народної прокуратури КНР пан Као Джанмін.

 

Протягом двох робочих днів члени Виконкому МААО підвели підсумки роботи за 2013 рік. Були також обговорені питання проведення 8-ої Щорічної Конференції  МААО, яка відбудеться у м.  Астана, Казахстан.

 

Щорічний семінар МААО у 2014  проводитиметься у новому форматі. По 30 учасників з 10 країн протягом 8-14 червня (перша група) та 20-28 червня (друга група) будуть обмінюватись досвідом у боротьбі з корупцією та проходити навчання у ведучих спеціалістів з різних країн світу у питаннях боротьби з корупцією.

 

Члени Виконавчого комітету обговорили та затвердили план роботи Асоціації на 2014 рік.

 

У засідання Виконкому взяв участь Президент Української  асоціації прокурорів, член Виконкому МААО Олександр Шинальський.

 

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.