На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
07.12.2012
 
13-та Європейська Регіональна Конференція Міжнародної Асоціації Прокурорів
 

Місце проведення: Муніципалітет Гааги, Королівство Нідерландів 
Час проведення :
 6 - 8 березня 2013
Вартість участі: 150
EUR (повна участь)

 

         



Т
ема конференції: "Гендерне правосуддя" (розробляється)

Максимальна кількість можливих учасників дорівнює 60. Пріоритетними будуть ті заяви на участь, які надійдуть першими. Саме тому пропонується зареєструватися якомога раніше. МАП залишає за собою право обмежити кількість учасників від окремої країни або регіону з тим, щоб досягти балансу представництва.

 

Цільова аудиторія:

На Конференції буде представлено цікаву та інформативну програму, яка матиме практичну користь для будь-якого прокурора в Європі, котрий має відношення до справ щодо гендерних питань, таких, як домашнє насильство, вбивство честі, видалення геніталій, торгівля людьми. Цей захід надасть можливість усім прокурорам Західної Європи, і не тільки, познайомитися та обмінятися досвідом між собою з метою покращення розуміння, незважаючи на кордони, та  поглиблення почуття співтовариства між прокурорами, де б вони не були.

 

Бажаючі прийняти участь у Конференції можуть звертатися до Секретаріату Міжнародної асоціації прокурорів по  e-mail  sg@iap-association.org , а також до офісу Української асоціації прокурорів.

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.