На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини Асоціації /
 
19.12.2011
 
6-9 грудня 2011 року у м. Гонконг (Спеціальний адміністративний район КНР) відбувся Міжнародний конкурс відеопрезентацій антикорупційних органів
 

 

6-9 грудня 2011 року у м. Гонконг (Спеціальний адміністративний район КНР) відбувся Міжнародний конкурс відеопрезентацій антикорупційних органів, оголошений Міжнародною Асоціацією Антикорупційних Органів у співпраці з Незалежною Комісією по боротьбі з Корупцією.
У заході прийняли участь представники антикорупційних органів з 47 країн світу. На розгляд журі було представлено 29 робіт (відеоролики 30-60 секунд, які відображають роботу антикорупційних органів в напрямку залучення суспільства до спільних дій у боротьбі з корупцією).
«Золоту» нагороду здобули учасники з Сінгапуру, хорватські колеги дістали «срібну» та нагороду «Найбільш креативне відео». Учасники з Індонезійської комісії по боротьбі з корупцією отримали «бронзу».
Інші чотири роботи, дві з Китаю, Сьєрра-Леоне та Папуа-Нової Гвінеї були відзначені нагородою «За високу майстерність»

Також відбулося 3 паралельні сесії семінару на суміжні з конкурсом теми. В роботі конкурсу/семінару прийняла участь делегація Української асоціації прокурорів.

 


 

Перейти до розділу

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.