На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини /
15.03.2022
17 річниця створення УАП

 Шановні друзі, колеги!

 

 15 березня 2022 року виповнилося 17 років із дня заснування Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація прокурорів». Це день, який ми завжди відзначали з усмішками на обличчях, вітаючи один одного.

 

 Війна в Україні змінила все і цей день також.

 

 Наші колеги, друзі зараз в армії на фронті, в територіальній обороні, на робочих місцях, волонтери - всі захищають свою країну як можуть.

 

 Війна - це горе, це біль, це страх. Але для тих, хто захищає свою землю, це також мужність, витримка , честь, хоробрість.

 

 Ми не одні у цій війні. За останні тижні на адресу УАП надійшли листи підтримки від колег з Аргентини, Канади, Парагваю, США, Великобританії, Ірландії, Франції, Камеруна, Австралії, Чехії, Польщі, Словаччини, Угорщини, Фінляндії, Нідерландів, Данії, Німеччини.

 

 Питання виключення прокуратури РФ з Міжнародної асоціації прокурорів винесено на розгляд виконавчого комітету МАП.

 

 Слово «Росія» надовго буде асоціюватися у цивілізованому світі із фашизмом, звірством, нелюдством. Для людей у всьому світі Україна назавжди буде означати незалежність, гордість, силу духу, незламність.

 

 Сьогодні ми пишаємося вами, дорогі друзі. Ми віримо у наше незалежне майбутнє. Ті, хто пам‘ятають часи СРСР, вже не захочуть назад в радянське рабство, а ті, хто народився пізніше, ніколи не захочуть жити рабами в Московській імперії.

 

 У нас ще буде багато можливостей посміхнутись один одному та привітати зі святом. А сьогодні бажаю всім витримки, мужності і перемоги!

 

 Слава Україні!

 

 Президент УАП

 Олександр Шинальський


Перейти до розділу
Новини Асоціації
ЗМІ про органи прокуратури
Вітання
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.