На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини /
01.12.2017
1 грудня - професійне свято

Шановні колеги! 

 

1 грудня – день, коли ті з вас, хто працює, і ті, хто працював в органах прокуратури, святкують своє професійне свято. 

 

Змінюється світ, змінюється наша країна, змінюється і прокуратура. Усі ці зміни є об’єктивними і невідворотними. 

 

Напевно, ті з нас, хто працював в органах прокуратури 20-30 років тому вважають, що у ті часи прокуратура була іншою – сильнішою, захищаючою інтереси держави та людей, чеснішою. Ті з нас, хто прийшов в органи прокуратури 10-15 років тому, також працювали в інших умовах і, напевно, вважають, що прокуратура втратила більшу частину своїх функцій, а з ними - могутність, авторитет, можливість впливати на конкретні процеси. Можливо, всі вони мають свою рацію.

 

Нашим колегам, які працюють сьогодні, випали нелегкі часи – часи змін, змін прокуратури, її функцій, змін законодавства. Усі ці зміни є слідством об’єктивного процесу розвитку нашої держави і не залежать від волі якоїсь однієї особи чи групи осіб. Саме у зв’язку з цим ми вважаємо, що жалкувати за минулими часами, намагатися повернути начебто втрачене, опиратися об’єктивним процесам розвитку країни – це позиція, яка не допоможе ні органам прокуратури України, ні нашим колегам-прокурорам.

 

Головне – що завжди було незмінним, чим ми завжди пишалися і чим завжди відрізнялися від інших органів – це кадри органів прокуратури. Змінюється система прокуратури, її функції, але при цьому прокурори повинні залишатися фахівцями найвищої кваліфікації, чесними і порядними людьми, які люблять свою країну і свою роботу. 

 

Саме на підтримання високого звання прокурора ми і повинні спрямовувати свої зусилля. Саме з цією метою 1 грудня 2004 року була створена Громадська організація «Українська асоціація прокурорів». Відзначаючи наше професійне свято – День працівників прокуратури України, ми бажаємо усім нашим колегам-прокурорам, як тим, хто працював, так і тим, хто зараз працює в прокуратурі, міцного здоров’я, мирного неба, злагоди у ваших родинах, успіхів у вашій діяльності. 

 

Ми пишаємося вами, ми пишаємося тим, що ми прокурори! 

 

Виконком  

Всеукраїнської громадської організації 

«Українська асоціація прокурорів» 

 

 


Перейти до розділу
Новини Асоціації
ЗМІ про органи прокуратури
Вітання
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.