На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини /
30.11.2015
Лист-привітання від МАП

 

 

 

 

 

  

МІЖНАРОДНА АСОЦІАЦІЯ ПРОКУРОРІВ

 

 

 

Українська асоціація прокурорів

Пану Олександру Шинальському, Президенту

Вул. Володимирівська, 19, офіс 36

01001, м. Київ

Україна 

Hartogstraat 13

2514 EP The Hague

The Netherlands

tel.: + 31 70 363 03 45

fax: + 31 70 363 03 67 

E-mail: sg@iap-association.org

 

 s – Gravenhage, 27 November 2015

 

  Від імені Міжнародної асоціації прокурорів дозвольте привітати Вас зі святом – Днем працівників прокуратури України, а також з проведенням Конференції Української асоціації прокурорів.

  Українську асоціацію прокурорів було засновано у 2004 році, а вже у 2005 Асоціація стала організаційним членом Міжнародної асоціації прокурорів.

  В Україні було проведено три Регіональних конференції МАП : у 2006 році - в Києві, у 2007 - в Одесі та у Львові в 2008. Більш того, у 2009 році у Києві було проведено 14-ту Щорічну конференцію та Загальні збори МАП, які пройшли, як і Регіональні конференції, дуже успішно.

  Між Українською асоціацією прокурорів та Міжнародною асоціацією прокурорів існує надміцний зв'язок, якій цього року ще раз було підтверджено обранням пана Віталія Каська членом нашого Виконавчого комітету.

  Ми всі знаємо, в якому положенні та в яких важких умовах доводиться працювати сьогодні нашим українським колегам, тому ми хочемо підтримати вас наскільки це можливо. Для прокурорів має першорядне значення можливість виконувати свою відповідальну роботу без політичного тиску чи втручання, незалежно, справедливо та без корупції. У зв’язку з цим, ми завжди намагаємося привернути увагу до стандартів МАП.

 Також дуже важливо, щоб уряд створював умови, за яких прокурори зможуть виконувати свою роботу відповідно до цих стандартів.

  Бажаємо Вам плідної Конференції і сподіваємося, що Ви відчуваєте підтримку колег з усього світу. Пам’ятайте, ми завжди раді прийти на допомогу.

З найкращими побажаннями,

Дерк Куперс,

Генеральний секретар МАП


Перейти до розділу
Новини Асоціації
ЗМІ про органи прокуратури
Вітання
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.