На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Новини /
23.09.2015
20 щорічна конференція Міжнародної асоціації прокурорів.

 13-17 вересня 2015 року у м. Цюріх, Швейцарія, відбулась 20 щорічна конференція та Загальні збори Міжнародної асоціації прокурорів. Темою конференції була "Білокомірцева злочинність, боротьба із корупцією та відмивання коштів, здобутих злочинним шляхом". У конференції прийняли участь майже 500 учасників із 96 країн світу.


Під час робочих засідань та на вечірніх заходах прокурори з різних країн мали можливість обмінятись досвідом з питань протидії корупції, узгодити взаємні дії щодо виявлення фактів відмивання грошей, здобутих злочинним шляхом, та можливі заходи щодо повернення таких коштів.


З доповідями на конференції виступали Генеральні прокурори з різних країн, в тому числі Генеральний прокурор Швейцарії Міхаель Лаубер, Генеральний прокурор США Лоретта Лінч, Генеральний прокурор Англії та Уельсу Алісон Саундерс, Генеральний прокурор Франції Жан-Франсуа Тоні.


З вітальною промовою до учасників конференції звернулась Президент Швейцарської Конфедерації пані Симонетта Соммаруга.


В роботі конференції приймали участь делегації Генеральної прокуратури України на чолі з заступником Генерального прокурора Касько В. В. та Української асоціації прокурорів на чолі з Президентом УАП Шинальським О. І.


Члени делегації УАП провели ряд двосторонніх зустрічей із представниками прокурорських асоціацій різних країн світу. Досягнені домовленості щодо подальшої співпраці з асоціаціями прокурорів Угорщини, Сербії, Греції, Канади, США, Бразилії, Аргентини, Парагваю, Південно-Африканської Республіки та рядом міжнародних організацій.


Наступна Щорічна конференція та Загальні збори МАП відбудуться у м. Дублін, Ірландія, у вересні 2016 року.


Перейти до розділу
Новини Асоціації
ЗМІ про органи прокуратури
Вітання
2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.