На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Дiяльнiсть /
 
07.09.2009
 
Розпочне свою роботу 14 щорічна конференція та загальні збори Міжнародна асоціація прокурорів
 

           7 вересня 2009 року о 9 годині в приміщенні Національного комплексу «Експоцентр України» - «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбудеться урочисте відкриття Чотирнадцятої щорічної конференції та Загальних зборів Міжнародної асоціації прокурорів за участю близько 350 прокурорів із 78 країн світу. Очікується, що участь в урочистостях приймуть вищі посадові особи нашої держави – Президент України Віктор Ющенко і Генеральний прокурор України Олександр Медведько, які звернуться до делегатів із вітальною промовою. Тема майбутньої конференції «Успішна прокурорська діяльність; способи і методи досягнення» є вкрай актуальною і відповідає тим вимогам, що висуваються до сучасних прокурорів. Основна мета форуму – визначити основні способи досягнення успіху в процесі прокурорської діяльності, дослідити інші форми реагування на вчинення злочину, окрім традиційного кримінального переслідування і покарання, обговорити питання навчання та підвищення кваліфікації працівників прокуратури тощо.

 

          Також, під час проведення конференції заплановано низку двосторонніх зустрічей Генерального прокурора України О.Медведька з колегами із інших країн з метою обговорення питань міжнародного співробітництва та підписання двосторонніх відомчих угод.

 

          Вважаємо, що даний захід сприятиме підвищенню авторитету України на міжнародній арені, а також обміну професійним досвідом між прокурорами різних країн світу та популяризації основних засад діяльності органів прокуратури України.

 


 

Перейти до розділу

2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.