На головну Карта сайту Написати нам   Перейти до авторизаціїАвторизацiя
Українська Англійська
Дiяльнiсть /
 
18.11.2009
 
Делегація українських прокурорів прийняла участь у роботі Шостої регіональної конференції Міжнародної асоціації прокурорів
 

       У м. Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) протягом 14-16 листопада 2009 року відбулася Шоста регіональна конференція Міжнародної асоціації прокурорів за темою «Державне обвинувачення в 21 сторіччі», в якій прийняла участь делегація органів прокуратури України, очолювана Президентом Української асоціації прокурорів, заступником Генерального прокурора України Олександром Івановичем Шинальським.

 

  

       На зазначеному зібранні присутні представники органів прокуратури з різних регіонів світу, які обговорили проблемні питання прокурорської діяльності, зокрема використання інформаційних технологій в процесі судового переслідування, забезпечення індивідуального захисту співробітників органів прокуратури та сторін у справі, охорони власності, документів та доказів сторони обвинувачення. Також в ході форуму обговорювалися заходи щодо боротьби з корупцією в органах прокуратури.

 

       Участь української делегації у роботі конференції сприятиме не лише удосконаленню прокурорської діяльності та обміну позитивним досвідом, а й налагодженню професійних та особистих зв’язків між керівниками органів прокуратури країн –учасниць форуму.

 


 

Перейти до розділу

2008 - 2024 Українська асоцiацiя прокурорiв. Усi права захищено.