Home Site map Contact us   Go to AuthorizationAuthorization
Ukrainian English
News from places /
 
01.12.2011
 
Вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури!
 

Шановні колеги!

 

   Щиро вітаю Вас з нагоди нашого професійного свята – Дня працівників прокуратури!

 

    Відзначення цього свята на найвищому державному рівні яскраво засвідчує визначну роль органів прокуратури України у зміцненні законності, захисті прав людини і громадянина, а також вагомий внесок працівників прокуратури у справу розбудови України як правової держави.

 

     Протягом багатьох років приймались та змінювались закони, які визначали роль і місце прокуратури в державі, її функції та структуру. Але завжди головною метою вашої діяльності були захист прав людини і громадянина, зміцнення законності в державі.

 

    В день професійного свята я адресую найкращі побажання усім нашим шановним колегам – працівникам органів прокуратури України, які своєю щоденною самовідданою та високопрофесійною працею утверджують ідеали законності та справедливості, не шкодуючи сил, здоров’я а іноді і власного життя боронять людей від протиправних та злочинних посягань.

 

    Від усього серця бажаю Вам, наші шановні колеги, щастя, здоров’я, та достатку. Нехай завжди будуть успішними усі Ваші починання на благо людей та в ім’я закону.
 

З щирою повагою,
Президент
Української асоціації прокурорів

Олександр Шинальський

 

 


 

Go to category

Коментарі
Для того щоб додати коментар, натистніть тут
2008 - 2024 2008 Ukrainian association of prosecutors. All rights reserved.